MU: CR? Messi? Nem! Mourinho szerint ő nyerje az Aranylabdát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.04. 13:13
José Mourinho szerint ideje „elrontani” a sormintát, s bár elismeri Cristiano Ronaldo és Lionel Messi teljesítményét, nála saját játékosa a legesélyesebb az Aranylabdára.

„Egyszerűen fenomenális, nincs ennél jobb szó rá” – kezdte „kampánybeszédét” José Mourinho, aki szerint itt az ideje, hogy a Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic hódítsa el az Aranylabdát.„Egyszerűen fenomenális, nincs ennél jobb szó rá” – kezdte „kampánybeszédét” José Mourinho, aki szerint itt az ideje, hogy a Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic hódítsa el az Aranylabdát.

„Pontosan tudom, milyen nagyszerű játékos Cristiano Ronaldo és Lionel Messi, de azt nem tudom felfogni, hogy egy olyan klasszis, mint Ibrahimovic, hogy nem nyert Aranylabdát pályafutása során. Szóval miért ne adhatnák neki a díjat ebben az idényben? Ha trófeákat nyer, gólokat rúg és ott lesz az Európa-liga fináléjában, miért ne érdemelné ki ez a harmincöt esztendős ikon a díjat?” – tette fel a költői kérdést Mourinho.

Tény, a svéd óriás egészen elképesztő formában futballozik a 2016–2017-es idényben – Ibra a bajnokságban már 15 gólnál jár, ráadásul az Európa-ligában is ötször megzörgette a hálót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik