MU: Chicharitónak mennie kell, a Juve jó lenne neki - Herrera

Vágólapra másolva!
2014.08.12. 13:09
A mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Miguel Herrera szerint Javier Hernándeznek távoznia kell Manchesterből, méghozzá a Juventushoz.

A vb-n egy fél világ által megkedvelt szenvedélyes edző – aki csak csereként számolt a világbajnokságon Chicharitóval – véleménye szerint nagyon jót tenne a támadó karrierjének, ha átigazolna egy másik csapatba. A vb-n egy fél világ által megkedvelt szenvedélyes edző – aki csak csereként számolt a világbajnokságon Chicharitóval – véleménye szerint nagyon jót tenne a támadó karrierjének, ha átigazolna egy másik csapatba.

„Szerintem távoznia kellene – mondta Herrera. – A Juventus például tökéletes lenne számára. Ha látod, hogy az edződ nem akar játszatni, itt az ideje továbblépni. Ha a váltás mellett dönt Hernández, véleményem szerint sok lehetősége lesz, ráadásul nem is rosszak.”

„Ha a Juventusba megy, vele együtt az egy nagyon erős csapat lesz. Kétségkívül nagyszerű döntés lenne, ha odaigazolna. Remélem, Torinóban több játéklehetőséget kap majd.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik