MU: Bogdán csapattársa nem hitte el, hogy a Manchesterbe megy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 20:22
null
Andy Kellett nagyon meglepődött saját átigazolásán (Fotó: Action Images)
A januári átigazolási szezon zárórájának legmeglepőbb húzását a Manchester United szolgáltatta, miután kölcsönben megszerezte a 21 éves Andy Kellettet a Bolton Wandererstől.

 

Nemcsak a piac, de maga a játékos is meglepődött a szerződtetésen, aki biztosra vette, hogy ahhoz az angol negyedosztályú klubhoz kerül, amelynél a szezonban három hónapot már szerepelt kölcsönben.

„Meg volt róla győződve, hogy a Plymouthhoz kerül, de mondtuk, hogy a Manchester United szerződtette. Nem hitt a fülének, azt gondolta, szórakozunk vele. Azonnal felhívta az apját, akinek le kellett ülnie a hír hallatán. Érdekes volt, hogy a barátja, aki elkísérte az irodába, pont egy Manchester United-melegítőt viselt” – számolt be a részletekről a Daily Mirrornak Neil Lennon, a Bolton menedzsere.

Öt tény, amit érdemes tudni Kellettről, aki várhatóan a Manchester United U21-es csapatához kerül először.
– Hatéves korában csatlakozott a Boltonhoz, kedvenc klubjához.
– Ő volt a Wanderers történetének első boltoni születésű játékosa, aki bemutatkozott PL-mérkőzésen a csapatban. Ez 2014 áprilisában történt, az előző szezonban három meccsen lépett pályára csereként.
– 2014 októberétől 2015 januárjáig szerepelt kölcsönben a Plymouth együttesében. Visszatérésekor lenyűgözte a menedzsert, aki január 27-én (a Liverpool elleni 0–0 után) első alkalommal szerepeltette kezdőként, a Rotherhammel szemben 4–2-re elveszített bajnokin.
– Posztja balhátvéd, támadó felfogású és kiemelkedőek a beadásai. Nem magas, ennek ellenére a Bolton korosztályos együtteseiben jeleskedett a gólpasszok és a gólok tekintetében is.
– a Plymouth csapatában szerepelt a Sheffield Unitedtől elszenvedett 3–0-s FA-kupa-vereség alkalmával. Ha a Man. United továbbjut a Cambridge United ellen, a Sheffield lehet az ellenfele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik