MU: Baggiót látják benne, döbbenetes pénzt fizethetnek érte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 18:54
Olasz sajtóhírek szerint – függetlenül attól, ki lesz a csapat edzője a nyáron – a Manchester United labdarúgócsapata egy 28 millió eurós ajánlattal kopogtat majd a Fiorentina ajtaján, a célpont pedig az „új Roberto Baggio”, azaz Federico Bernardeschi.

A mindössze 22 esztendős olasz szélsővel hatalmasat fordult a világ rövid idő alatt. A 2013–2014-es idényt még a másodosztályú Crotone együttesében töltötte, most pedig sajtóhírek szerint Európa gigászai csatáznak a kegyeiért.

A Fiorentinában ebben az idényben már kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból a technikás támadó, akiben az olaszok Roberto Baggio utódját látják – nem véletlenül kapta meg a 10-es mezt a „violáknál”.

A többek közt a Barcelona, a Bayern München és a Chelsea megfigyelőinek figyelmét is felkeltő Bernardeschire a Gazzetta dello Sport értesülései szerint a nyáron lecsap a Manchester United, amely 28 millió eurót fizetne érte.

Ha az olaszok beszámolója igaz, ezzel az ajánlattal meg is előz mindenkit a United, a játékos piaci értékét ugyanis jelenleg „csak” 15 millióra becsüli a transfermarkt.de, ennél többet pedig egyik csapat sem adna Bernardeschiért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik