MU: azt pletykálják, Van Persie távozna a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.07. 10:26
null
Van Persie már nem érzi jól magát a Moyes-csapatban? (Fotó: Action Images)
Megbízhatónak tűnő forrásból, ugyanakkor nagyon nehezen hihető pletyka látott napvilágot, amely szerint Robin van Persie, a Manchester United támadója állítólag távozni szeretne a „vörös ördögöktől”. A korábbi Liverpool-védő, ír válogatott Mark Lawrenson volt a Today FM elnevezésű rádió vendége, és a beszélgetés során arra utalt, hogy Van Persie már nem érzi jól magát a manchesterieknél.

 

„Sokféle pletykát hallani az edzőpályák környékén. Egy-két sajtós, akit ismerek és a Manchester Uniteddel foglalkozik, azt suttogja, lehetséges, hogy kedden Van Persie az átigazolását kérte” – mondta Lawrenson, aki az 1990-es visszavonulása óta rendszeresen dolgozik a BBC-nél, továbbá más sajtóorgánumoknál is megfordul, és az biztosan tudható róla, hogy jó kapcsolatokat ápol a médiamunkásokkal. Lawrenson ehhez mindössze annyit tett hozzá: „Ha ez igaz, az nagy zűrzavart jelenthet David Moyes számára.”

Akár van alapja a Lawrenson által elmondottaknak, akár nincs, az tény, hogy a szezonban hét bajnoki gólnál tartó holland csatár az MU legutóbbi négy meccsén nem volt a keretben, eleinte sérülés miatt, az Everton elleni, keddi meccs előtt azonban már olyan információk is megjelentek, miszerint egészséges.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik