MU: Alexis Sánchez főszerepet kapott egy filmben – kép

Vágólapra másolva!
2019.05.24. 19:27
Alexis Sánchez másfél éve szerződött a Manchester United labdarúgócsapatához, ám a chilei támadó finoman fogalmazva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – most viszont új terepen bizonyíthat.

Alexis Sánchezt a szerződése 2022 nyárig köti a Unitedhez, ám mivel a 2018–2019-es idényben 27 mérkőzésen 1240 percnyi játéklehetőséget kapott, s ezalatt mindössze két gólt szerzett, könnyen lehet, hogy már idén nyáron távozik Manchesterből.

Ebből is látszik, hogy a pályán nem mutatott sokat Sánchez, aki hamarosan új terepen bizonyíthat, hiszen feltűnik a filmvásznon: a futballista a „Mi Amigo Alexis” című filmben kapott főszerepet. A beszámolók szerint a film egy fiatal chilei fiúról szól, aki arról álmodik, hogy hőse, Alexis Sánchez nyomdokaiba lép.

A filmet május 30-tól kezdik vetíteni a chilei mozikban.

Feliz de participar en ésta película, muy linda para disfrutar en familia. 30 de Mayo en cines. #miamigoalexis @miamigoalexis

146.1k Likes, 2,193 Comments - Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on Instagram: "Feliz de participar en ésta película, muy linda para disfrutar en familia. 30 de Mayo en cines...."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik