MU: Adjanak egy esélyt, utána biztos szerződést kapok… – Bolt

Vágólapra másolva!
2015.11.20. 12:59
Usain Bolt, hatszoros olimpiai bajnok futó úgy érzi, ha a Manchester United labdarúgócsapatánál kapna egy esélyt próbajátékra, utána öt évre szerződtetné őt az angol klub.

A világ leggyorsabb emberének tartott atléta korábban többször is eljátszott a gondolattal, hogy felhúzza a manchesteriek mezét, ám az év elején azt mondta, lemondott erről az álmáról. Most azonban újra előhozta a témát, lehetőséget kér a bizonyításra.lemondott erről az álmáról. Most azonban újra előhozta a témát, lehetőséget kér a bizonyításra.

„Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy elmegyek egy próbajátékra, amelynek végén azt mondják nekem, »Rendben, gyere hozzánk!« vagy azt, »Nem, nem vagy elég jó«” – mondta Bolt az MUTV-nek.

A jamaicai sprinternek nem kell a szomszédba mennie egy kis önbizalomért, biztos benne, hogy szerződést kapna, ha megmutathatná, mit tud.

„Azt hiszem, jól teljesítenék egy ilyen teszten, mert fitt és gyors vagyok, jól kezelem a labdát, valamint értem az összes játékot. Ha próbajátékra mennék, biztosan azt mondanák »Tudod mit? Itt egy szerződés öt évre. Harmincéves vagy, írj alá!«”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik