MU: a szurkolók nem hiszik el, melyik cég lesz az új szponzor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.01. 20:35
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata az új idény kezdete előtt még gyorsan nyélbe ütött egy új szponzori szerződést, amit a szurkolók egyelőre – finoman szólva – furcsállnak.

A Daily Mail beszámolója szerint a következő szezonban 12 millió fontot, azaz 4 milliárd forintot tesz zsebre a United csak azzal, hogy megállapodott a Tinderrel. a következő szezonban 12 millió fontot, azaz 4 milliárd forintot tesz zsebre a United csak azzal, hogy megállapodott a Tinderrel.

Az applikáció sokak számára ismert, már nagyjából 50 millió felhasználója van az okostelefonokon, és bár társkeresőként hirdetik, legtöbbször alkalmi kapcsolat reményében érkeznek ide a felhasználók – épp ezért furcsállta sok manchesteri drukker, hogy ennek mégis mi köze szeretett klubjukhoz.

A szponzori szerződés egyébként azért is különleges, mert a beszámolók szerint a cég logóját a mezek ujján viselik majd a Manchester Unitednél, amire eddig csak egyszer volt példa Angliában: 2017 tavaszán a Manchester City kötött hasonló megállapodást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik