MU: a klubnál mindenki ki van bukva Mourinhóra – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.12. 10:20
null
A portugál szakember felvállalta a klubon belül népszerűtlen döntést (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint José Mourinho, a Manchester United menedzsere december 25-én 16.30 órás kezdéssel csapatedzést hirdetett az Old Traffordra.

 

Az eddigi gyakorlat szerint a Carrington's edzőpályán való délelőtti, átmozgató jellegű gyakorlás után a csapat tagjai otthon élvezhették a karácsonyt. A tabellán elfoglalt hatodik helyezés miatt azonban Mourinho a családi asztal mellett elfogyasztott ünnepi vacsorát, a pulykát és a forralt bort későbbre halasztja, és összehívta a játékosokat az Old Traffordra. A szakember döntése viszont nemcsak a játékoskeretet, hanem a stáb tagjait és a technikai személyzetet is hátrányosan érinti.

A klubnál kevésbé sikeres periódust maga mögött hagyott előd, Louis van Gaal például még az edzőközponti átmozgatást is törölte a programból. Egy angol forrás szerint „mindenki teljesen ki van akadva” a portugál döntésétől.

„Még sosem láttak vagy hallottak ilyet, Ferguson irányítása alatt sem! Ráadásul mindig a Carrington's-on volt az edzés, de így, hogy az Old Traffordon lesz, sokkal nagyobb szervezést igényel, és sokkal több stábtagnak kell jelen lennie.”

A „vörös ördögök” karácsony másnapján, december 26-án magyar idő szerint 16 órakor látják vendégül a Sunderlandet az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik