MU: a klub történetének legdrágább védőjét szerződtették

Vágólapra másolva!
2017.06.14. 22:06
A Manchester United bejelentette, hogy szerződtette Victor Lindelöföt. A 22 éves svéd játékos, aki a Benficától érkezett az angol élvonalban szereplő klubhoz, az MU történetének legdrágább védője lett.

Lindelöfről a Benfica és a Manchester United már korábban megegyezett, egyedül a szerdai orvosi vizsgálat volt még hátra a szerződés véglegesítéséhez. Mivel itt sem akadt semmi probléma, Lindelöf az angol csapat játékosa lett 31 millió fontért (10.8 milliárd forint). Az MU még soha nem vett ilyen drágán védőt – Rio Ferdinandért 29.1 millió fontot (10.1 milliárd forint) fizettek 2002-ben.

Lindelöf négy évre lett a manchesteriek játékosa július 1-től, de a kontraktust egy évvel még meghosszabbíthatják.Lindelöfről a Benfica és a Manchester United már korábban megegyezett, egyedül a szerdai orvosi vizsgálat volt még hátra a szerződés véglegesítéséhez. Mivel itt sem akadt semmi probléma, Lindelöf az angol csapat játékosa lett 31 millió fontért (10.8 milliárd forint). Az MU még soha nem vett ilyen drágán védőt – Rio Ferdinandért 29.1 millió fontot (10.1 milliárd forint) fizettek 2002-ben.

Lindelöf négy évre lett a manchesteriek játékosa július 1-től, de a kontraktust egy évvel még meghosszabbíthatják.

„Victor nagyon tehetséges fiatal játékos, aki nagy jövő előtt áll a Unitednál – mondta José Mourinho, a csapat menedzsere. – Legutóbbi szezonunk megmutatta, több választási lehetőségre és minőségre van szükségünk, hogy nagyobb legyen a merítés. Victor az első, aki hozzánk jött a nyáron. Tudom, hogy a fantasztikus csapatot alkotó játékosaink úgy fogadják őt, mint aki egy közülünk.”

„Izgalommal tölt el, hogy csatlakozhatok a Manchester Unitedhez – mondta Lindelöf. – Rendkívüli módon élveztem a Benficánál töltött időt, rengeteget tanultam ott. De most már nagyon várom, hogy játszhassak a Premier League-ben az Old Traffordon José Mourinho csapatában. Szeretném már elkezdeni a munkát, hogy hozzájáruljak a csapat erőfeszítéséhez, hogy még több trófeát nyerjünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik