MU: a feldühített Mourinho elvette az egyik munkás lapátját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.28. 18:59
null
„Elvették a bójáimat” – sírhatott José Mourinho, de aztán visszavágott (Fotó: AFP)
José Mourinho újra hallatott magáról. A Manchester United labdarúgócsapatának menedzserét úgy felidegesítették klubja edzőközpontjában, hogy dühében elvette egy munkás lapátját.


A Manchester United carringtoni edzőkomplexumában még az előző menedzser, Louis van Gaal kérésére kezdtek újabb pályákat építeni, a holland szakember azonban ezzel közvetve portugál utódjának okozott kellemetlen pillanatokat.

A The Sun beszámolója szerint a pályákat építő munkások az edzői stáb által használt bójákat és zászlórudakat „vették kölcsön”, hogy azokkal jelöljék ki a saját munkaterületüket. José Mourinho állítólag igencsak felhúzta magát ezen.

„A sok ember és a felfordulás feldühítette Josét – idézi az újság az informátorát. – Berohant a munkaterületre, és felszólította a munkásokat, hogy hagyják abba az eszközeinek eltulajdonítását.”

Az 53 éves portugál menedzser a szavainak nyomatékot adva állítólag elcsente az egyik munkás lapátját, a következő riposzt kíséretében: „Ha elveszitek a cuccaimat, én is elveszem a tiéteket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik