MU: a csapat korábbi játékosa nem haragszik Van Gaalra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.04. 22:40
Jonny Evans, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwich Albion labdarúgója – aki korábban a „vörös ördögöket" erősítette – távozásának körülményeiről beszélt és arról, nem haragszik a Manchester United menedzserére, Louis van Gaalra, aki miatt távozni kényszerült.

„Szerettem a Manchester Unitednél játszani – mondta Jonny Evans, a West Brom labdarúgója az Independentnek. – De amikor nem tudtam a csapattal edzeni és nem kaptam rendszeres lehetőséget, akkor folyamatosan az járt a fejemben, hogy »vajon mikor játszom majd újra?«. Nagyon szeretem azt az érzést, amikor belépek a stadionba és elkezdek futballozni, de ezt az érzést a Manchester Unitedben ritkán volt lehetőségem megtapasztalni.”

„Remek időszakot töltöttem Manchesterben, de döntenem kellett. Játszani akartam, meg akartam mutatni az embereknek, hogy mit tudok, de Manchesterben ezt nem tudtam megtenni.”

Evans Louis van Gaal-ról, a Manchester United menedzseréről is ejtett néhány szót.

„Van Gaal hozta meg a döntést, hogy távoznom kell, de őszintén, tudtam, hogy előbb-utóbb így lesz. Éppen ezért nem haragszom rá a döntése miatt, akkoriban már amúgy is a karrierem egy új szakaszát terveztem.”

„Amikor az előző szezon végén az irodájába hívott és azt mondta, másik csapat után nézhetek, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy belevágjak valami újba. Van Gaal remek edző, nagyon élveztem a közös munkát, szerencsésnek érzem magam, hogy vele dolgozhattam, mert úgy érzem sokat tanultam tőle.”

A Manchester United a West Brom vendégeként lép pályára vasárnap délután a Premier League 29. fordulójában. Evans sérülés miatt valószínűleg nem játszik korábbi csapata ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik