MU: a Barcelona védője máig retteg Roy Keane-től

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.01. 19:37
Máig retteg Roy Keane-től Gerard Piqué, a Barcelona védője, aki 2008-ig, azaz 21 éves koráig négy éven át a Manchester Unitednél nevelkedett, s ott volt az ír középpályás klubtársa.

„Sir Alex Fergusontól nem féltem, annál inkább Roy Keane-től. Félelmetes figura volt – idézte a FourFourTwo angol kiadása a27 éves védőt. – Csak egy példa. Emlékszem, az öltözőben egyszer megcsörrent a telefonom. Rezgő üzemmódban volt, alig hallhatóan. Keane azonban meghallotta, fel is csattant, egy pillanat alatt megőrült, és mindent feldúlt, hogy kiderítse, kinek a telefonja szól. Ilyen ember volt ő.”

Piqué örült, hogy Manchesterben megszabadult az írtől, de az előző szezonban a Bajnokok Ligájában a Celtic–Barcelona mérkőzésen ismét találkozott korábbi klubtársával.

„A bemelegítéshez kocogtunk ki a pályára, amikor megláttam, hogy Keane ott áll az oldalvonalnál egy tévéstáb tagjaként. Azonnal eltakartam az arcom, rettegtem tőle, nem akartam, hogy észrevegyen. Huszonhat éves voltam, és szinte összesz.rtam magam” – emlékezett vissza Piqué.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik