Milan: Balotelli ügynöke a Liverpoollal tárgyal - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.08.21. 10:15
null
Elképzelhető, hogy Balotellit már nem sokáig láthatjuk a Milan színeiben (Fotó: Action Images)
Angol sajtóértesülések szerint Mario Balotelli ügynöke Angliába utazott, hogy a Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatával tárgyaljon a támadó jövőjéről.

Bár Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke szerdán cáfolta, hogy érkezett volna ajánlat Balotelliért, egybehangzó angol sajtóinformációik (Sky Sports, BBC, goal.com) szerint Mino Raiola – aki Zlatan Ibrahimovic képviselője is – Angliába utazott, ahol tárgyalásokat kezd a Liverpoollal.

A MILAN HONLAPJA MEGERŐSÍTETTE: BALOTELLI TÁVOZIK

Az olasz klub napi jelentésében leírta, hogy Balotelli délelőtt együtt edzett a csapattal, majd elköszönt társaitól, s 13.30-kor elhagyta a Milanello edzőközpontot.

„Mario Balotelli 13.30-kor hagyta el a sportközpontot, miután elköszönt társaitól. A csatár, mielőtt kiment a kapun, üdvözölte a Milan sajtóosztályának képviselőit. A klub ötven szurkolója gyűlt össze a kapu előtt, hogy elköszönjön a csatártól" – írta a hivatalos honlap a csatárról, aki sajtóhírek szerint 20 millió euróért szerződik az angol klubhoz.

Brendan Rodgers korábban leszögezte, nem kapkodja el a Barcelonába szerződő Luis Suárez pótlását, ugyanakkor dicsérettel illette Balotellit, és elismerte, szívesen látná csapatában.

A Milan kész megválni támadójától, de kölcsönadni semmiképpen sem szeretné, csak végleges eladása érdekli a rossonerit. Az olasz játékos 2010–2013-ig a Manchester City játékosa volt, így ha az Anfieldre igazol, újra a Premier League-ben futballozhat.

Olasz sajtóinformációk szerint a csatár megerősítette távozását, amikor a Sky Sports újságírójának azt mondta, ez lesz az utolsó napja a Milanban, a Daily Mail szerint pedig megállapodtak a felek: 16 millió fontért vált klubot Balotelli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik