Liverpool: Én egy Balotelli-fan vagyok - Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 12:18
Lehullt a lepel, a Liverpoolt irányító Brendan Rodgers sokat mondóan elárulta, hogy azok közé tartozik, akik elismerik Mario Balotelli képességeit, nem mellékesen pedig szívesen csapatában tudná az AC Milan olasz válogatott labdarúgóját.

„Szeretem Balotellit a kivételes tulajdonságai miatt – mondta a szakember. – Jó felépítésű, gyors, ért a passzjátékhoz és a gólszerzéshez, ráadásul még mindig nagyon fiatal. Már Inter-játékosként figyelemmel követtem, de akkor még nagyon fiatal volt, míg a Manchester Cityben már jobban is figyeltünk rá. Ő igazi tehetség.”

A 23 éves – öntörvényű és erősen hullámzó teljesítményre képes – Balotellinak 2017-ig van élő szerződése a Milannal. A transfermarkt.de az értékét 28 millió euróra teszi, a liverpooliak ellenben abban bíznak, hogy a nagyságrendileg kisebb – sajtóhírek szerint 17 millió eurós – ajánlatukat is fontolóra veszik.

Balotelli 2013 tavaszán remek játékkal vált a Milan húzóemberévé, a 2013–2014-es szezonban ellenben a középcsapatnak számító együttesből sem tűnt ki. Pozíciója a csapaton belül is bizonytalan, viszont érdeklődőkben – a 'Pool mellett szóba került az Arsenal, a Tottenham, a Napoli és a Fiorentina – így sincs hiány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik