Miért mindig én? Top 10 Balotelli-videó - erre készülhet a Liverpool

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.26. 07:33
A „harapós” Luis Suárez távozott a Liverpooltól, de az angol klub megkapta helyette Mario Balotellit. Ki tudja, jobban járnak-e így? Mindenesetre a múltban már sokszor előfordult, hogy az olasz válogatott támadó nem futballtudásával került előtérbe. Beismerjük, az alábbi videós összeállítás nem a legjobb oldaláról mutatja be Balotellit – ugyanakkor megvillantja zsenialitását is.

Balotelli: Mi lenne, ha én lőném a büntetőt? Zanetti: Nem!
Balotelli: Mi lenne, ha én lőném a büntetőt? Zanetti: Nem!


Balotelli: fekvőtámaszok mesterfokon


Nem jött be a nagyképű trükk, Mancini azonnal lekapta a pályáról. Bónusz: az elgyötört Mancini, akin látszik, milyen teher Balotelli edzőjének lenni.


Balotelli az írek ellen szerzett szenzációs gólja után be akar szólni valakinek, de Bonucci útját állja.


Bámulatos dupla és a híressé vált gólöröm a németek elleni Eb-elődöntőben. Feszítés!


Olykor gondjai akadnak a trikó felvételével.


Miért mindig én? Így üzent az újságíróknak, akik szerinte túl sokszor találják meg... Akkori csapata, a Manchester City idegenben 6–1-re verte a Manchester Unitedet.


A 2014-es vb-n fejbe rúgta az uruguayi Álvaro Pereirát, de megúszta egy sárgával.


Operatőrök! Ne menjetek túl közel Marióhoz!


És hogy milyen Mario Balotellivel dolgozni? Mondja el José Mourinho!

„Marióval mindig poén volt együtt dolgozni. Írhatnék a vele kapcsolatos sztorikról egy 200 oldalas könyvet, de biztos nem dráma lenne, hanem humoreszk. Egy sztori: Kazanyban játszottunk Bajnokok Ligája-mérkőzést, és rajta kívül nem voltak csatáraim. Nagy bajban voltam. Mario kap egy sárgát a 42.-43. percben. A szünetben a tizenöt percből tizennégyig csak hozzá beszéltem: »Mario, nem tudlak lecserélni, nincs csatár a padon. Csak a labdával törődj. Ha elveszíted a labdát, ne reagálj. Ha provokálnak, ne reagálj. Ha a bíró téved, ne reagálj. Kérlek, Mario!« Negyvenhatodik perc: piros lap.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik