Middlesbrough: a korábbi Fradi-védővel pótolnák Vargát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 12:25
Az Aston Villa védőjét, Matthew Lowtont szemelte ki az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Middlesbrough, hogy betöltse a Varga József távozása után keletkezett űrt.

A Ferencváros korábbi jobbhátvédje az előző szezon elején hosszabbított a Premier League-együttessel, de kiesett Paul Lambert menedzser kegyeiből, a Middlesbrough pedig a goal.com értesülése szerint már ajánlatot is tett érte.az előző szezon elején hosszabbított a Premier League-együttessel, de kiesett Paul Lambert menedzser kegyeiből, a Middlesbrough pedig a goal.com értesülése szerint már ajánlatot is tett érte.

A 25 éves játékos 2012-ben a Sheffield Unitedtől érkezett az Aston Villához, amikor Paul Lambert átvette a birminghami csapatnál az irányítást, és élvonalban tartotta az együttest.

Azóta viszont Lowton kiszorult a csapatból, ezáltal pedig kétségessé vált a jövője a Villa Parkban, ezt igyekszik kihasználni a Varga József debreceni visszatérését követően jobbhátvédre vadászó Middlesbrough.

A másodosztályú együttes korábban sikertelenül próbálkozott a Real Betisnél Juanfranért, és bár megegyezett a Mallorcával Emilio Nsue kapcsán – aki szintén bevethető szélső védőként –, a Villa játékosában látja a poszt megoldását.

A 2009–2010-es idényben a Ferencvárost kölcsönben erősítő Lowtonért számos másodosztályú klub áll sorban, de a Borónál biztosak benne, hogy képesek lesznek megszerezni a védőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik