HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.09 12:11 Frissítve: 2014.09.18 01:58

Michael Ballack beolvasott Arsene Wengernek

Éles szavakkal kritizálta Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét Michael Ballack, a Chelsea középpályása. A francia tréner bírálta a Chelsea játékát a két csapat rangadóján, amelyet a „kékek” 2–0-ra nyertek meg. Wenger szerint a rivális játékosai rengeteg taktikai szabálytalansággal játszottak – Ballack nem volt rest a válaszra.

HIRDETÉS

 

Ballack szerint Wenger szokás szerint kifogást keres (Fotó: Reuters)
Ballack szerint Wenger szokás szerint kifogást keres
(Fotó: Reuters)

„Wenger mindig ilyeneket mond, hogy kifogást találjon a vereségre. Pedig a labdarúgásban nem a labdabirtoklás és a szép passzolgatás a lényeg, hanem a meccsek megnyerése. Ez az, amit megmutatott az Arsenalnak a Manchester United, és aztán megmutattunk mi is" – nyilatkozta a német válogatott csapatkapitánya, aki elmondta: az „ágyúsok" játéka túlságosan kiszámítható.

„Tudtuk, mit fognak játszani, sosem változtatnak a játékstílusokon. Aki jól megfigyelte a taktikánkat, láthatta, mi lehet a kulcs ellenük a győzelemhez. Most is, az előző szezonban is kiderült, miért nem képesek megnyerni a bajnokságot."

„Nemcsak technika és fizikum, de győztes mentalitás is kell a sikerhez. Hatékonyságra törekedtünk az Arsenal ellen, ez bejött."

Ballack úgy véli, az Arsenalt annak ellenére sem lehet teljesen leírni a bajnoki címért folytatott versenyből, hogy elvesztette két nagy rangadóját.

„Úgy tűnik, a Manchester Uniteddel vívunk meg a bajnoki címért, de az elmúlt egy hónap is bizonyította, hogy gyorsan változhat a helyzet, ha egy csapat botladozni kezd" – mondta.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS