Manchester United: Ferdinand januárban dönt a jövőjéről

Vágólapra másolva!
2012.11.13. 14:01
Rio Ferdinand, a Premier League-ben listavezető Manchester United labdarúgója az Inside United magazinnak adott nyilatkozatában elmondta, januárban dönt a jövőjéről. A 34 esztendős középhátvéd szerződése az idény végén lejár a „vörös ördögöknél".

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere rendszerint egy éves szerződéshosszabbítást ajánl a 30 év feletti játékosoknak – a hírek szerint ez Ferdinand esetében sem lesz másként. A szakember hozzátette, tervben van a korábbi angol válogatott védő kontratusának megújítása.

„Mindig jó hallani, ha a menedzser ilyeneket mond. A legideálisabb megoldás decemberben vagy januárban dönteni. Ekkor van a legnagyobb hajtás, ekkor derül ki, hogy szükségem van-e a kemény munkára" – nyilatkozta Ferdinand.

A rutinos középhátvéd Roy Hodgson angol szövetségi kapitány elképzeléseibe már nem fér bele, ugyanakkor az MU-nál továbbra is alapemberként számítanak rá. Ezt bizonyítja, hogy a Premier League 2012–2013-as szezonjában kilenc mérkőzésen lépett pályára kezdőként az eddigi tizenegy fordulóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik