Manchester City: Nasrit az ügynöke szerint kiközösítették

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 10:07
Nem érzi jól magát Samir Nasri mostanában, s nemcsak ágyéksérülése miatt, hanem azért is, mert Roberto Mancini menedzser a december eleji, Manchester United elleni 3–2-es vereség óta idegenként kezeli – állítja Nasri ügynöke.

„Samir kicsit úgy érzi, hogy kiközösítették – mondta Jean-Pierre Bernes játékosügynök a Sky Sportsnak. – Nagyon bántja, hogy Mancini haragszik rá azért, ami a meccsen történt, pedig puszta véletlen történt a United győztes góljánál. Lehetne megértőbb is Mancini, mert ez így nem sportszerű.”Jean-Pierre Bernes játékosügynök a Sky Sportsnak. – Nagyon bántja, hogy Mancini haragszik rá azért, ami a meccsen történt, pedig puszta véletlen történt a United győztes góljánál. Lehetne megértőbb is Mancini, mert ez így nem sportszerű.”

Nasri ügynöke arra utalt vissza, hogy a mérkőzés hajrájában Robin van Persie szabadrúgása után Nasrin megpattanva jutott a labda Joe Hart kapujába, és Mancini a mérkőzést követően kérdőre vonta a francia középpályást, miért nem blokkolt határozottabban. Az olasz mester a jelek szerint azóta sem békélt meg Nasrival, aki sérülés miatt még hetekig nem játszhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik