Manchester City: Két héten belül kiderül, ki a hülye - Mancini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 12:28
Roberto Mancini a szombaton a Wigan ellen elveszített FA-kupa-döntő után a Manchester City vezetőségét támadta, mert nem vette elejét a távozásáról szóló pletykáknak, és az idény előtt nem hajtotta végre azokat az átigazolásokat, amelyeket annak érdekében kért, hogy megvédje csapatával a bajnoki címet. Manuel Pellegrini érkezéséről nem tud, de azt mondja, két héten belül kiderül, „hülyeségeket írogattak-e” a távozásával kapcsolatban az újságok.

„Hat hónapja pletykálnak és írogatnak arról, hogy ki fognak rúgni, még az elmúlt két hétben is szinte csak ez volt a téma. Nem értem a klub vezetőit, miért nem tettek sohasem ez ellen, egyetlen nyilatkozat sem érkezett fentről a védelmemben, amivel elejét vették volna ennek a zavaró hírfolyamnak – dohogott az FA-kupa-döntő után Mancini, aki a szezon előtti holt idény hibáira is rámutatott. – A kitűzött cél a Premier League-trófea megvédése volt, de az átigazolási piacon semmit sem tettünk ennek érdekében, nem szereztük meg azokat, akiket kértem. Ez volt az első nagy hibánk.” Mancini, aki a szezon előtti holt idény hibáira is rámutatott. – A kitűzött cél a Premier League-trófea megvédése volt, de az átigazolási piacon semmit sem tettünk ennek érdekében, nem szereztük meg azokat, akiket kértem. Ez volt az első nagy hibánk.”

Mancini a meccs előtt az oldalvonalnál beszélt Kaldun el-Mubarak elnökkel, s a sajtótájékoztatón elmondta, nem volt utalás az edzőváltásról.

„Nem tudom, mi igaz abból, hogy Pellegrini érkezik, nem is kérdezősködöm e felől, nem hiszem, hogy van alapja, hiszen szóltak volna. Persze a futballban bármi előfordulhat, két héten belül minden kiderül – folytatta Mancini. – Ha maradok, akkor önök fél éven át hülyeségeket írogattak. Ha mennem kell, én vagyok a hülye, mert nem láttam át az egészet. Azt hiszem, komoly emberekkel dolgozom, akik belátják, hogy jól végzem a munkám.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik