Manchester City: Balotelli távozhat Angliából a büntetések miatt

Vágólapra másolva!
2012.01.25. 10:24
Címkék
Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola úgy nyilatkozott, a Manchester City olasz válogatott támadója távozhat Angliából, ha az angol Labdarúgó-szövetség (FA) továbbra is büntetésekkel sújtja.

„Szerintem úgy érzi, hogy üldözik, nem tudja így folytatni tovább. Volt egy elképzelésünk a karrierjéről a kezdetekkor, és a sajtóban is nyíltan elmondtam, hogy Mariónak legalább három-négy évig a Manchester Citynél kellene maradnia, hogy segítse a klubot céljai elérésében, és fejlődjön játékosként” – mondta Mino Raiola a BBC Radiónak.

„Nyilvánvaló, hogy ha minden harmadik-negyedik meccsen megbüntetik valamiért, nem folytathatjuk így, le kell vonnunk a következtetést. Szóval ha az angol bírók és az FA azt szeretné, hogy Mario hagyja el Angliát, akkor komolyan fontolóra vesszük a távozást, pedig nem ez volt a célunk. Mario nagyon csalódott a döntés miatt. Szeret Angliában játszani. Állandóan azt kérdezi, hogy »Miért mindig én?«” – tette hozzá az ügynök.

Mint ismert, Balotelli négymeccses eltiltást kaphat, miután a Tottenham elleni találkozó hajrájában fejbe rúgta Scott Parkert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik