Man. United: Rooney összeszedte magát, a hétvégén hazatér

Vágólapra másolva!
2010.11.12. 19:20
A manchesteri Key 103 rádió információja szerint Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója befejezte egyesült államokbeli rehabilitációját, és szombaton visszarepül Angliába.

A United orvosi stábja hétfőn vizsgálja meg a szeptember vége óta bokasérüléssel kínlódó, legutóbb október közepén pályára lépő támadót. Mint ismert, klubja előbb Dubajba küldte pihenni a szerződését nem mindennapi viharok után meghosszabbító Rooneyt, majd a tengerentúlra vezényelte sérülése kikúrálása céljából. Mike Phelan, Sir Alex Ferguson menedzser helyettese ekképp értékelte a helyzetet a Key 103 rádiónak:

„Wayne igen jól dolgozott, keményen meggyötörték délelőttönként, délutánonként is. Odakint tartózkodó embereink mind a hozzáállásával, mind az elvégzett munkájával roppant elégedettek voltak. Nincs más hátra, mint egy kellemes hazaút, aztán hétfőn mi is megnézzük, hol tart. Nincs kétségem afelől, hogy jelentősen javult az állapota."

Rooney ebben a szezonban öt bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és mindössze egy gólt szerzett. Újbóli pályára lépésének időpontjáról hétfőn tudhatunk meg többet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik