MU: igent mondott a Real Madridnak a szezon legjobbja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 13:11
null
De Geát ősztől a Real Madrid kapujában láthatjuk? (Fotó: Reuters)
Spanyol források szerint David De Gea, a Manchester United kapusa rábólintott a Real Madrid ajánlatára, így már csak a két klubnak kell megegyeznie a spanyol válogatott labdarúgó átigazolása ügyében.

 

A nemzetközi sportsajtóban már hosszú hónapok óta téma David De Gea jövője, akit számos alkalommal szóba hoztak az Iker Casillas méltó utódját kereső Real Madriddal, ahol a 2014 nyarán érkező, a tavalyi világbajnokságon Costa Rica kapujában remeklő Keylor Navas erre a célra nem vált be.

A spanyol Jugones pénteken arról számolt be, hogy De Gea szóban már megállapodott a tízszeres BL-győztes királyiakkal.

Az Atlético Madridban indult De Gea karrierje (Fotó: Reuters)
Az Atlético Madridban indult De Gea karrierje (Fotó: Reuters)

De Gea Madridban született, az Atlético Madrid együttesénél nevelkedett. A jelek szerint 2015 nyarán visszatér szülővárosába, de a rivális Real Madridhoz, feltéve, hogy a Manchester United anyagi igényeit sikerül kielégíteni. Tegyük hozzá, a Real Madridnál ez nem szokott akadályt jelenteni.

A spanyol kapus a Manchester United 2014–2015-ös szezonjának kiemelkedő játékosa, papíron pedig a legjobbja: a „vörös ördögök” keretéből (és az angol élvonal kapusai közül) egyedüliként jelölték a PFA (Profi Labdarúgók Szövetsége) Év játékosa-címére a Premier League-ben, Eden Hazard, Diego Costa (mindkettő Chelsea), Harry Kane (Tottenham), Philippe Coutinho (Liverpool) és Alexis Sánchez (Arsenal) mellett.

A PL-szezon hat legjobbja, köztük De Gea (Fotó: PFA)
A PL-szezon hat legjobbja, köztük De Gea (Fotó: PFA)

A verbális egyezségről beszámoló Jugones szerint De Gea és Van Gaal kapcsolata nem valami rózsás, ami tovább erősíti annak az esélyét, hogy a 2015–2016-os szezontól David De Gea és Iker Casillas harcolhat a kezdőkapus posztért a Real Madridban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik