Man. City: Yaya Tourét eladhatják, Pogba és Barkley a kiszemelt

Vágólapra másolva!
2014.11.07. 07:03
A londoni Times információi szerint a Manchester City labdarúgócsapata a nyáron eladhatja egyik legnagyobb értékét, Yaya Tourét – a 31 éves elefántcsontparti sztár helyére a jóval fiatalabb Paul Pogba (Juventus) és Ross Barkley (Everton) a kiszemelt.

A Times úgy tudja, a Manchester City hajlandó meghallgatni a CSZKA Moszkva elleni BL-mérkőzésen kiállított Yaya Touréra a 2015 nyári átigazolási időszakban érkező ajánlatokat. A City fiatalabb középpályás húzóembert keres a csapatba: a Juventus 21 éves francia válogatott sztárja, Paul Pogba, vagy az Everton 20 éves angol válogatott középpályása, Ross Barkley kerülhet szóba.

A pocsék Bajnokok Ligája-szereplés mellett a bajnokságban sem igazán remekel a PL-címvédő City: tíz forduló után a harmadik helyen áll, hat ponttal lemaradva a listavezető Chelsea-től. A manchesteri kékek legutóbbi négy tétmérkőzésükből hármat elveszítettek, igaz, közben 1–0-ra megnyerték a Manchester United elleni derbit. Manuel Pellegrini menedzsert mindenesetre megerősítették pozíciójában a klub vezetői: Kaldun al-Mubarak elnök kiállt a tréner mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik