Man. City: spanyol és olasz érdeklődők Milner iránt

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 11:52
A Manchester City labdarúgócsapatában szereplő James Milner kegyeiért harcol a Valencia, a Villarreal és az Inter.

Sorakoznak a kérők a Manchester City angol válogatott középpályásáért: James Milner Spanyolországba vagy Olaszországba távozhat a januári átigazolási időszakban. A 29 éves játékos szerződése lejár a szezon végeztével, a hosszabbításról pedig nem tudott megegyezni a bajnoki címvédővel, így nyáron ingyen távozhat.

A Liverpool már régóta érdeklődik, de most angol lapértesülések szerint a Valencia, a Villarreal és az Inter is bejelentkezett az áron alul elérhető játékosért.

Bár a Manchester City ragaszkodna Milnerhez (a pénzügyi fair play szabályai szerint amúgy is minimum öt angol játékost kell neveznie a keretbe), az Inter mégis vonzó célpont lehet az 53-szoros válogatott labdarúgó számára. Az olaszoknál újra együtt dolgozhatna egykori edzőjével, Roberto Mancinivel, akivel megnyerte a Premier League-t 2012-ben.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Milner több szerepre vágyik a csapatnál, azonban ezt Yaya Touré, David Silva, Fernandinho, Fernando és Frank Lampard mellett nem tudja garantálni a menedzser, Manuel Pellegrini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik