Man. City: rekordösszegért érkezhet a védő Spanyolországból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.25. 11:05
Egyre közelebb a megállapodás a Manchester City és az Athletic Bilbao között Aymeric Laporte átigazolásáról. A francia játékos ráadásul rekordnak számító 57 millió fontért érkezhet Angliába.

Aymeric Laporte 16 évesen került az Athletic Bilbaóhoz, s mára a spanyol bajnokság egyik legtehetségesebb fiatal védőjének tartják. Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere is szeretné már egy ideje csapatában látni a játékost, erre állítólag hamarosan sor is kerülhet.Aymeric Laporte 16 évesen került az Athletic Bilbaóhoz, s mára a spanyol bajnokság egyik legtehetségesebb fiatal védőjének tartják. Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere is szeretné már egy ideje csapatában látni a játékost, erre állítólag hamarosan sor is kerülhet.

A hírek szerint a City akár 57 millió fontot is fizetne a labdarúgóért, s ha valóban ennyiért venné meg, Laporte lenne a legmagasabb összegért igazolt játékos a Manchester City történelmében. Ez a cím most Kevin De Bruyne-t illeti, akit 2015-ben 55 millió fontért szerződtetett a klub a Wolfsburgtól.

A Citynek jövő hét szerdáig van ideje megegyezni a részletekről a Bilbaóval, ugyanis akkor zárul le a téli átigazolási időszak az angol Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik