Man. City: óriási összeget készül ajánlani a klub Messiért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.20. 10:58
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City nem titkolt vágya, hogy egy napon Lionel Messi náluk futballozzon. A Mirror szerint az angolok már ajánlatot is készülnek tenni annak érdekében, hogy 2017 nyarán megszerezzék az ötszörös aranylabdás játékost.

A szóbeszéd szerint Messi magasabb fizetést szeretne a Barcánál, és előbb meg szeretné várni, hogy Ivan Rakitic és Luis Suárez is aláírja új kontraktusát, majd azután kívánja meghosszabbítani 2018-ban lejáró szerződését.A szóbeszéd szerint Messi magasabb fizetést szeretne a Barcánál, és előbb meg szeretné várni, hogy Ivan Rakitic és Luis Suárez is aláírja új kontraktusát, majd azután kívánja meghosszabbítani 2018-ban lejáró szerződését.

A Mirror szerint a Manchester City mindenáron meg szeretné szerezni Messit, és hajlandó 130 millió eurót fizetni érte, majd ez az összeg még meg is duplázódhat, azaz az évek múltán akár 260 milliót is megérhet az üzlet a katalánoknak. Emellett az angolok heti 550 ezer eurós fizetést kínálnának az argentinnak.

Annyi biztos, hogy egy telefonhívást Pep Guardiola is megejt annak érdekében, hogy sikerüljön a transzfer.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik