Man. City: négyszeres fizetést követel a csatár, mégsem jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 11:41
Sajtóhírek szerint Wilfred Bony, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Swansea csatára túl sok pénzt követel a Manchester Citytől, így könnyen lehet, hogy mégsem igazol át a télen.

Amint arról beszámoltunk, az átigazolási ügyekben jól értesült Sky Sports információi szerint a Manchester City 30 millió fontos ajánlatot tett Wilfried Bonyért, a Swansea csatáráért. A felek állítólag közel állnak a megállapodáshoz, a tárgyalások előrehaladott fázisban vannak.Amint arról beszámoltunk, az átigazolási ügyekben jól értesült Sky Sports információi szerint a Manchester City 30 millió fontos ajánlatot tett Wilfried Bonyért, a Swansea csatáráért. A felek állítólag közel állnak a megállapodáshoz, a tárgyalások előrehaladott fázisban vannak.

A játékossal a The Sun információi szerint azonban nehezebben jut dűlőre a Man. City, a jelenleg 50 ezer fontot kereső Bony állítólag heti 200 ezret szeretne kapni, ez pedig jóval meghaladja a klub által kínált összeget.

A felek elképzelései egyelőre nem közelítenek egymáshoz, így könnyen lehet, hogy a Swansea csatára a szezon végéig marad jelenlegi együttesénél.

A januárban az Afrikai Nemzetek Kupáján résztvevő Bony ebben a szezonban 20 bajnoki mérkőzésen kilenc gólt szerzett, és két asszisztot jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik