Man. City: Negredo 3 hónapot hagy ki, lehetnek még érkezők

Vágólapra másolva!
2014.07.23. 13:01
Mint korábban beszámoltunk róla, eltört a lába az angol Premier League-ben szereplő Manchester City játékosának, Álvaro Negredónak. Manuel Pellegrini, a bajnokcsapat menedzsere újságíróknak elárulta: a spanyol támadó előreláthatóan két-három hónapot kénytelen kihagyni, októberre várható a visszatérése.

„Nagy csapás ez számunkra, mert fontos játékosról van szó, és hiányozni fog” – kommentálta a sérülést a chilei szakember, aki azt is elárulta, várhatók még változások a keretben.

„A keret nem teljes, de hat hét még rendelkezésre áll az átigazolási időszakban – mondta Pellegrini, aki utalt rá, hogy épp Negredo kiesése miatt is előfordulhat még változás. – Talán még egy-két játékos érkezhet, és ugyanennyi távozhat is, de van időnk rá, hogy tanulmányozzuk, mi a legjobb a csapatnak.”

A manchesteriek keretében eddig három ponton történt változás: Willy Caballero (Málaga), Bacary Sagna (Arsenal) és Fernando (Porto) érkezett, míg Costel Pantilimon (Sunderland), Joleon Lescott (WBA) és Gareth Barry (Everton) távozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik