Man. City: Guardiola levelet írt a ligának, megköszönte az ünnepi meccseket

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.12.24. 14:23
null
Guardiola a pálya szélén tölti az ünnepek nagy részét (Fotó: AFP)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere egy sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy levelet írt, amelyben „megköszönte” a Premier League-nek az ünnepi menetrendet.

 

A Manchester Citynek nem lesz békés karácsonya, ugyanis nagyon besűrűsödött az év végi programja: a „kékek” december 27-én a Wolverhamptonhoz látogatnak, majd kevesebb mint két nappal később a Sheffield Unitedet fogadják, január 1-jén pedig az Evertonnal csapnak össze. Ezt követően van néhány nap pihenőjük, ám 4-én a Port Vale-lel játszanak az FA-kupában, majd újabb három nap elteltével a városi rivális Manchester United ellen küzdhetnek meg.

Pep Guardiolánál ez kiverte a biztosítékot – a Leicester City elleni találkozó után elárulta, a Premier League-nek írt levelében gúnyosan megköszönte ezt a rengeteg találkozót.

„Egy levelet írtam a Premier League-nek, hogy köszönetet mondjak a meccsekért. Majd a Wolves elleni mérkőzés után elfogyasztjuk az ünnepi vacsorát, aztán már készülhetünk is a Sheffield United ellen” – mondta Guardiola.

„December 24-én is edzünk, majd 25-én pihenőnap, karácsony második napján újra edzés, utána pedig már meccsnap” – tette hozzá a spanyol menedzser.

 


 

DECEMBER 27., PÉNTEK
ANGOL PREMIER LEAGUE
19. FORDULÓ
20.45:
Wolverhampton–Manchester City (Tv: Spíler1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik