Man. City: Lampard döntött, február közepéig maradhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.26. 11:04
Angol sajtóhírek szerint február közepéig meghosszabbodhat Frank Lampard kölcsönszerződése, így a nyáron a New York Cityhez szerződő angol középpályás az elkövetkezendő hetekben is Manuel Pellegrini menedzser rendelkezésére áll. Az érintett játékoson legalábbis nem múlik a dolog, ő döntött.

„Szeretnék itt maradni, de ez még nem vehető száz százalékra, mert ez a dolog nem csak tőlem függ" – nyilatkozta Lampard.Lampard.

De nem is a Man. Citytől... Az angol klub és annak chilei szakvezetője már korábban jelezte, hogy szeretné maradásra bírni a középpályást – elsősorban az Afrikai Nemzetek Kupája miatt öt hétre kieső Yaya Touré távolléte érinti érzékenyen a Cityt –, akinek eredetileg december 31-gyel lejár a kölcsönadási szerződése.

A 36 éves Lampardnak új közeggel kellene megbarátkozni a tengerentúlon, ám most rábólintott arra a verzióra, miszerint nem az amerikaiakkal készül fel a szezonra, hanem helyette inkább az angolokkal meccsel, és szinte csak az MLS március eleji bajnoki rajtjára esik majd be.

Az új évben február közepéig hat bajnoki, plusz a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő első felvonása vár a Cityre, nagyon nem mindegy, hogy az idényben tizenöt tétmérkőzésen hat gólt szerző, négy gólpasszt adó rutinos futballista a segítségükre lehet még vagy sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik