Man. City: díjazta a Twitter, a csapattársa megtrollkodta

Vágólapra másolva!
2018.08.20. 09:42
Kyle Walker, a Manchester City és az angol labdarúgó-válogatott védője kapta az oroszországi világbajnokság legjobb tweetjéért járó Golden Tweet-díjat. Ennek okán Walker azonnal odaszúrt egyet csapattársának, a Twitter királyának is becézett Benjamin Mendynek, aki természetesen nem hagyta szó nélkül a dolgot.

A világbajnokságon nagy népszerűségnek örvendett egy kép, amelyen Harry Maguire épp a barátnőjéhez beszél – persze pontosan úgy tűnik, mintha épp a legjobb csajozós szövegét dobná be, miután a svédek elleni vb-negyeddöntőben gólt szerzett. kép, amelyen Harry Maguire épp a barátnőjéhez beszél – persze pontosan úgy tűnik, mintha épp a legjobb csajozós szövegét dobná be, miután a svédek elleni vb-negyeddöntőben gólt szerzett.

A fotóhoz rengeteg képaláírás érkezett, de a legjobbnak Walkerét választották:

„Ja, hát egy jó fejes sosem rossz… Szóval mikor megfejeled, akkor már lehet tudni, hogy ez jó lesz. Érted, mire gondolok, szépségem?”

Kyle Walker on Twitter

Yeah so a good header doesn't hurt. I mean the moment you head it proper, you feel it's a good one. Know what I mean love?



A City védője ezzel a Golden Tweet, azaz az Arany Tweet-díjat is bezsebelte, ennek megköszönésekor pedig egy „#JobbVagyokMintMendy” hashtaggel szúrt oda csapattársának, Benjamin Mendynek.

A világbajnoki címet szerző francia védő persze nem hagyta annyiban a történetet, és azonnal válaszolt.

„Hahaha, ez lehet a tiéd, én megtartom magamnak a világbajnoki címet” – írta a Twitter királyaként is ismert Mendy, aki a vb alatt az Angliában nagyon népszerű #itscominghome hashtaggel még egyszer „megforgatta a kést” Walkerben.

Benjamin Mendy on Twitter

Ahahaha I leave you that I keep the world cup #itscominghome https://t.co/EVIbOp57kq



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik