Man. City: a nyár meglepetése – Rómában a csapatkapitány?

Vágólapra másolva!
2016.02.27. 11:23
Olasz lapértesülések szerint meglepő transzfert tervezgetnek az AS Roma labdarúgócsapatánál, a „farkasok" a nyári átigazolási időszakban lecsapnának a Manchester City csapatkapitányára.

Ha van játékos, akinek biztosnak tűnik a helye Manchesterben, az Vincent Kompany. Ennek ellenére úgy tűnik, tesz egy kísérletet a játékos megszerzésére az AS Roma.Vincent Kompany. Ennek ellenére úgy tűnik, tesz egy kísérletet a játékos megszerzésére az AS Roma.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint a rómaiak elsődleges szempontja a nyári átigazolási időszakban a védelmük megerősítése, ebben pedig szerintük Kompany tud a legjobban segíteni.

A Manchester City vádlisérüléséből lábadozó csapatkapitánya kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, amikor egészséges, ám állítólag a belga fél, Pep Guardiola érkezésével változhat a helyzete, és a kispadra szorulhat, ezért hajlandó meghallgatni külföldi ajánlatokat.

A Roma pedig az olaszok szerint mindent bedob: annyira szeretnék Kompanyt megszerezni, hogy szinte bármilyen árra hajlandóak bólintani, amit az angol csapat mond.

A 29 esztendős hátvéd piaci értékét 30 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik