Liverpool: újabb védővel hosszabbított a klub – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.19. 11:31
null
Alexander-Arnold hosszabbított a Liverpoollal (Fotó: twitter.com/lfc)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool FC a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított fiatal játékosával, Trent Alexander-Arnolddal.

 

„Büszke vagyok, és el vagyok ragadtatva. Kiváltságosnak érzem magam, mert a klub és a szurkolók is annyira bíztak bennem, hogy a Liverpoolnál új szerződést ajánlottak fel nekem. Semmi kétségem nem volt a hosszabbítással kapcsolatban. Remélem, sikerekben gazdag évek következnek” – nyilatkozta a klubnak Trent Alexander-Arnold.

A 20 éves védő 2016 júliusában került fel az első csapathoz a Pool utánpótlásából, azóta összesen 67 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken négyszer volt eredményes, emellett kiosztott négy gólpasszt is. Alexander-Arnold tavaly az angol válogatottban is bemutatkozott – ott volt többek között a 2018-as világbajnokságon is részt vevő Anglia soraiban.



Noha a klub a tájékoztatásában csak annyit ír, hogy a védő „hosszú távra” írt alá, a brit média úgy tudja, az új megállapodás 2024 nyaráig szól. Alexander-Arnold értékét a Transfermarkt 45 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik