Liverpool: Sterling menni akar, durva lépésre ragadtatta magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 13:16
Raheem Sterling olyannyira elvágyódik a Liverpoolból, hogy közölte a klubvezetőkkel: nem hajlandó elutazni a csapat szezont megelőző távol-keleti túrájára – írja a The Telegraph.

Mint beszámoltunk róla, egyéb klubok mellett a Manchester City vetett szemet az angol válogatott játékosra, akinek a manchesteri ajánlat annyira megtetszett, hogy az ügylet előmozdítása érdekében még a Pool-túra bojkottálásának barátságtalan ötletét sem tartja túl drágának.a Manchester City vetett szemet az angol válogatott játékosra, akinek a manchesteri ajánlat annyira megtetszett, hogy az ügylet előmozdítása érdekében még a Pool-túra bojkottálásának barátságtalan ötletét sem tartja túl drágának.

Sterling hétfőn csatlakozott a Liverpool felkészüléséhez, de rossz hangulatban végzi az edzéseket, és a lap szerint Brendan Rodgers menedzsernek négyszemközt elmondta: nem akar részt venni a Thaiföldet, Malajziát és Ausztráliát érintő túrán, inkább elszerződne.

A 16-szoros angol válogatott játékos a Liverpoolban lett profi labdarúgó, a csapatban 2012 tavaszán mutatkozott be hivatalos mérkőzésen.

Manuel Pellegrini reméli, hogy napokon belül sikerül egyezségre jutni a „vörösökkel”, és Sterling mégis elutazik Ausztráliába – igaz, már velük.

Hír még a City háza tájáról, hogy miközben a vezetők egyre inkább bíznak Sterling megszerzésében, lassacskán feladják a Paul Pogbáért (Juventus) folyó harcukat, mivel sokallják az ügylet jelen állás szerint 100 millió fontnál is magasabb költségét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik