Liverpool: mindenki erről beszél, Klopp jön, de nem egyedül?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.05. 09:42
null
Mindenki erről beszél, Klopp Liverpoolban, de nem egyedül? (Fotó: Action Images)
Mint beszámoltunk róla, vasárnap az angol élvonalbeli Liverpool hivatalos honlapján közölte, távozik Brendan Rodgers menedzser. A nemzetközi sportsajtó nem sokat várt a hír hallatán, máris futótűzként terjed a hír, megvan az utód.

 

Ki más, ha nem Jürgen Klopp?

A Borussia Dortmundtól távozó német szakember hosszú hónapok óta „munkanélküli”, amit elmondása szerint nagyon élvez.

Természetesen ennek ellenére szinte minden botladozó európai topcsapatnál felvetődött a gumiarcú német neve, akit legtöbbször Liverpoolban emlegettek.

A korábbi BVB-mester megszerzésére a szurkolók külön kampányt indítottak, korábban azt is tervbe vették, hogy Kloppnak öltözve mennek ki az egyik bajnokira, így jelezve a vezetőség felé, váltani kell.

Még egy nap sem telt el Rodgers menesztése után, az angol és német lapok természetesen azonnal közölték, a német mester érkezik a „vörösökhöz”.

Meglepetésre elsőként egy bosnyák oldal, a pravdabl.com közölte a Klopp liverpooli szerződéséről szóló híreket, ráadásul az angolokkal ellentétben ők részleteket is tudtak.

A bosnyákok állítják, a német három évre ír alá, és nem egyedül érkezik, másodedzőnek viszi magával korábbi kollégáját, a Dortmundban is vele dolgozó Zeljko Buvacot.

Állítólag Klopp bejelentése még a héten megtörténik Liverpoolban. Angliában egyébként már nem lehet fogadást kötni arra, hogy a német lesz az új menedzser…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik