Liverpool: Melegítsünk pucéran, senkinek nem fog feltűnni! – Klopp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.19. 12:04
null
Klopp és Szalah a City elleni meccs előtt (Fotó: AFP)
Manapság minden Mohamed Szalahról szól a Liverpoolnál: az egyiptomi klasszis az összes sorozatot figyelembe véve már 40 gólnál jár a szezonban, a Pool menedzserét, Jürgen Kloppot viszont nem zavarja a játékosa körül kialakult felhajtás – a német szakember a csapategységet emelte ki, valamint azt, hogy társai is örülnek Szalah sikereinek.

 

„Nagyon jó egységet alkotnak most a fiúk, és ebbe Szalahot is beleértem, a körülötte kialakult hype-ot is mindenki élvezi. Amikor kimentünk melegíteni a Manchester City elleni BL-meccs előtt, azt mondtam a srácoknak, »Gyerünk, menjünk ki pucéran, senkinek nem fog feltűnni, úgyis mindenki csak Szalahot figyeli«. Most hogy a Romával találkozunk, a felhajtás nem lesz kisebb, de ez teljesen rendben van” – mondta Jürgen Klopp.

„Remek a hangulat az öltözőben. Sok csapatnak vannak nagyon jó futballistái, de nem alkotnak közösséget. Jó esély van arra, hogy valami különlegeset vigyünk véghez a jövőben. Fiatal csapatunk van, rengeteg potenciál rejlik a játékosokban. Ráadásul az a benyomásom, hogy izgatottsággal tölti el őket, hogy ehhez a csoporthoz tartozhatnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik