HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.08 08:44 Frissítve: 2018.06.08 10:36

Liverpool: még a vb előtt szerződtethetik a francia válogatott támadót

Angol értesülések szerint a Liverpool mindent megtesz, hogy még a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokság előtt véglegesítse Nabil Fekir szerződtetését az Olympique Lyontól.

HIRDETÉS
Nabil Fekir gőzerővel készül a világbajnokságra (Fotó: AFP)

 

A The Guardian úgy tudja, hogy a Pool akár már pénteken bejelentheti az átigazolást: az angol klub 55 millió eurót fizetne Nabil Fekirért, és további ötmilliót bizonyos feltételek teljesülése esetén. A futballista Clairefontaine-ben, a francia válogatott főhadiszállásán eshet át az orvosi vizsgálaton, és ezt követően írhatja alá szerződését az új csapatával.

A témával kapcsolatban megszólalt Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke is, aki csütörtökön a fentinek ellentmondó nyilatkozatot adott a klub hivatalos oldalának. A francia üzletember szerint még nem történt semmi említésre méltó esemény, és kizártnak tartja, hogy a vb előtt ez megváltozzon.

A játékos ügynöke elismerte, hogy a Liverpool érdeklődik Fekir iránt, ám Aulas-hoz hasonlóan azt állítja, hogy a két klub még nem egyezett meg egymással, így a személyes feltételekről való egyeztetésre még várni kell.

A 24 esztendős Fekir – aki posztját tekintve támadó középpályás, azonban ékként és a jobb szélen is bevethető – 2013-ban kapott profi szerződést a Lyon felnőttgárdájától, s azóta már ő a gárda csapatkapitánya. A mögöttünk hagyott szezonban 40 tétmeccsen 23-szor talált be, emellett kiosztott nyolc gólpasszt is. Teljesítménye több európai élcsapat figyelmét is felkeltette, a Liverpool mellett az Atlético Madrid és a Bayern München érdeklődése tűnik igazán komolynak.

Fekir a Liverpool harmadik nyári érkezője lehet, a BL-döntős klub 40 millió fontért szerződtette a Monaco brazil válogatott középpályását, Fabinhót, míg az RB Leipzig labdarúgójáról, Naby Keitáról már tavaly nyáron megegyezett a lipcsei együttessel.

FRISS: A Lyon péntek délben a hivatalos Twitter-oldalán kiadott közleményében úgy fogalmaz: minden hír, ami Fekir klubváltásával kapcsolatos, hamis. 


HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 07:35:48

Angol labdarúgás GYÖNGYÖSI BALÁZS (LONDON)

„Ez a fejezet ma lezárult, mostantól újra az angol válogatott szurkolója vagyok, mint kissrácként.”

2018.11.15 23:18:00

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ezen eredménysorból – elvben – az következne, hogy a Manchester United üzleti szempontból mélyrepülésbe kezdett. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz: még sohasem ment olyan jól a biznisz, mint mostanság.

2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS