Liverpool: Mario Balotelli a „vörösökhöz” igazolt - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.25. 18:11
null
Balotelli aláírt, a 45-ös mezt kapta (Fotó: liverpoolfc.com)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hivatalos honlapján bejelentette, hogy átigazolta Mario Balotellit az AC Milantól.

 

„Elképesztően boldog vagyok, már régóta tervben volt, hogy ideigazolok, így most különösen jól érzem magam, hogy pont került az ügy végére. A Liverpool Anglia egyik legjobb klubja és tele van tehetséges fiatalokkal – tökéletes egy olyan játékos számára, mint én” – mondta a liverpooliak honlapjának a bejelentés után Balotelli, aki a 45-ös mezt kapta a „vörösöknél”.

RODGERS: BALOTELLI VILÁGKLASSZIS TEHETSÉG
A „vörösök” menedzsere elismerően beszélt legújabb játékosáról. Bővebben itt!

A felek hivatalos adatokat nem közöltek az átigazolási összegről, de angol sajtóhírek szerint 16 millió fontért, azaz 20 millió euróért váltott klubot a csatár.

„Mariónak talán ez az utolsó esélye. Ha a Liverpoolnál is megbukik, véget ér a karrierje ezen a szinten. Tudnia kell, hogy Liverpoolban egyetlen feladata lesz: gólokat lőni. Már huszonnégy éves, a kor egyre kevésbé lesz elfogadható kifogás” – szögezte le korábban a játékos ügynöke, Mino Raiola.

Balotelli nem először futballozhat Angliában, 2010 és 2013 között már kipróbálta magát a Premier League-ben, akkor a Manchester City mezében 54 mérkőzésen lépett pályára, és ezalatt 20 gólt szerzett.

„Az angol futball a legszebb, ez a bajnokság illik hozzám. Most már tudom, hiba volt elhagynom Angliát. Komoly céljaim vannak, Bajnokok Ligáját akarok nyerni a klubbal” – mondta az első liverpooli interjúja során „Super Mario”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik