Liverpool: a harapó Suárez bocsánatot kért mindenkitől

Vágólapra másolva!
2013.04.21. 23:43
null
Ivanovics mutatja a harapást (Fotó: Action Images)
Luis Suárez, az angol Liverpool uruguayi légiósa bocsánatot kért, miután csapata mai bajnokiján a mérkőzés hevében beleharapott a Chelsea védőjébe, Braniszlav Ivanovicsba.

„Roppant sajnálom a történteket, tisztában vagyok vele, hogy megbocsáthatatlanul viselkedtem a Chelsea elleni mérkőzésen – áll a liverpooli klub honlapján a játékos hivatalos formába öntött bűnbánata. – Mégis mindenkitől elnézést kérek. Már megpróbáltam kapcsolatba lépni Braniszlav Ivanoviccsal is, hogy személyesen tudjuk megbeszélni a dolgot. Elnézést kérek továbbá minden játékostársamtól, vezetőnktől és a Liverpool FC-től, amiért szégyent hoztam rájuk."

Az év játékosának jelölt Suárez ismét botrányhős lett 
(Fotó: Action Images)
Az év játékosának jelölt Suárez ismét botrányhős lett (Fotó: Action Images)

„Ez egy olyan tett volt, amely nem illik egy olyan játékoshoz, akin a Liverpool meze van – ezt már Ian Ayre ügyvezető igazgató mondta. – Luis tisztában van azzal, hogy mit okozott saját magának, és közvetve mindenki másnak, aki kapcsolatban van a klubunkkal. Az üggyel foglalkozni fogunk és várjuk az FA szanckióját."

„Miután megtekintetem az esetről készített videofelvételt, beszéltem Luisszal, akinek ez a fajta viselkedése elfogadhatatlan – ez már a menedzser, Brendan Rodgers véleménye. – És biztos vagyok abban, hogy ezzel ő is tisztában van."

Amint arról korábban már beszámoltunk: a Premier League 33. fordulójában a két együttes 2-2-es döntetlen játszott, a 97. percben éppen Suárez volt az, aki fejessel pontot mentett a liverpooli vendéglátóknak.

Suárez még az Ajax csatáraként 2010-ben a PSV-s Otman Bakkalt harapta nyakon a holland élvonalban, akkor hétmeccses eltiltást és súlyos pénzbírságot kapott – kérdés, hogy a liga fegyelmi bizottsága most mekkora büntetést szab ki rá.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik