Liverpool: felajánlották Balotellit a Laziónak?

Vágólapra másolva!
2015.07.30. 16:16
Olasz lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool felajánlotta Mario Balotellit a Laziónak.

Az olasz válogatott támadó ügynöke, Mino Raiola képviseli a római klub friss szerzeményét, Ricardo Kishnát is, és a La Repubblica úgy tudja, hogy Balotelli helyzete is szóba jött a tárgyalások során.a római klub friss szerzeményét, Ricardo Kishnát is, és a La Repubblica úgy tudja, hogy Balotelli helyzete is szóba jött a tárgyalások során.

A beszámoló szerint Raiola a Lazio elnökének, Claudio Lotitónak felajánlotta, hogy vegye kölcsön Balotellit 2 millió euróért, és az olasz klub kapna egy vásárlási opciót is, 18 millióért vehetné meg végleg a kölcsönszerződés lejártával.

A lap azt is hozzáteszi, hogy a „sasoknak” Balotelli 6 millió eurós éves fizetésének csupán a 30 százalékát kellene állni.

A Lazio emellett a hírek szerint nagyon közel van Szergej Milinkovics-Szavics szerződtetéséhez. Az U20-as világbajnok szerb középpályás a Genktől érkezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik