Liverpool: ez a 18-as lista Daniel Sturridge rémálma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 12:35
Daniel Sturridge a hét végi FA-kupa-fordulóban sem állhat még Jürgen Klopp rendelkezésére. A sérülésekkel foglalkozó brit PhysioRoom a BBC-vel kimutatást végzett a 26 éves csatárról, aki azóta, hogy három éve a Poolhoz szerződött, 18 különböző sérülést szenvedett, s összesen 614 napon át volt harcképtelen.

A BBC cikkéből kiderül, hogy a három évvel ezelőtt a Chelsea-től a Liverpoolhoz igazoló Sturridge 2013. januári érkezése óta 1121 napból 614-et volt sérült. Ez a klubnál töltött idő 54.8 százaléka.BBC cikkéből kiderül, hogy a három évvel ezelőtt a Chelsea-től a Liverpoolhoz igazoló Sturridge 2013. januári érkezése óta 1121 napból 614-et volt sérült. Ez a klubnál töltött idő 54.8 százaléka.

Deréktól lefele szinte mindegyik testrészével volt probléma. A csípője, a combja, a térde, a vádlija, a bokája és a lábfeje is az orvosi szobába kényszerítette már.

Amióta a Pool játékosa, 18 alkalommal volt sérült, a leghosszabb kihagyása 165 napos volt. De ezzel sem ő a 2013 januárja óta eltelt időszak legsérülékenyebb PL-játékosa. Jack Wilshere (Arsenal) 21, Gabriel Agbonlahor (Aston Villa) 20 alkalommal volt sérült.

A legtöbb napot Steven Pienaar (Everton) hagyta ki, 759-et, Andy Carroll (West Ham United) 641-et.

A  sérülések. Thigh: comb. Ankle: boka. Hamstring: combhajlító. Dead leg:  izomzúzódás. Thigh strain: combhúzódás. Calf strain: vádlihúzódás. Hip:  csípő. Knee: térd. Foot: lábfej.
A sérülések. Thigh: comb. Ankle: boka. Hamstring: combhajlító. Dead leg: izomzúzódás. Thigh strain: combhúzódás. Calf strain: vádlihúzódás. Hip: csípő. Knee: térd. Foot: lábfej.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik