Liverpool: Ennél nem lehet eltökéltebben játszani - Dalglish

Vágólapra másolva!
2011.04.17. 20:50
Csapata küzdőszellemét dicsérte Kenny Dalglish, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere az Arsenal elleni, drámai pontmentés (az 1–1-es végeredmény a 102. percben alakult ki, Dirk Kuyt egyenlítő góljával) után.

„Ami a meccs végén történt, az hűen mutatta azt, hogy mekkorát küzdöttünk. Elvesztettünk két játékost sérülés miatt, két fiatal srác játszott a védelem szélén, egy bajnokesélyes otthonában játszottunk – úgy tűnt, minden ellenünk dolgozik. Mégis visszajöttünk, egyenlíteni tudtunk, hittünk magunkban – fantasztikus küzdőszellemet mutattak a fiúk a pályán. Ennél nem lehet eltökéltebben játszani" – mondta Dalglish.

A liverpooli tréner elmondta: Andy Carrollt elővigyázatosságból, kisebb térdsérülése miatt cserélte le. Az egy összefejelés után hordágyon levitt Jamie Carragher jól érzi magát, bár nem emlékszik a történtekre.

Dalglish a meccs után nem kívánt bővebben kitérni az Arsene Wengerrel történt összetűzésére – a két menedzser indulatosan veszekedett a találkozó végén.

„Nem akarom megismételni, hogy mi hangzott el. Igazából nem is látom értelmét, hogy felfújjuk: a meccs után nem gondolnám, hogy fontos lenne, mit mond egymásnak a két edző."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik