Liverpool: egy brazilt és 28 milliót adnának Higuaínért?

Vágólapra másolva!
2014.10.02. 19:12
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban hajlandó lenne 28 millió eurót fizetni a Napoli argentin csatáráért, Gonzalo Higuaínért, ráadásul a transzfer részeként a nápolyiak megkapnák a „vörösök” brazil középpályását, Lucas Leivát is.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Liverpool sajtóhírek szerint lecsapna a korábban a Real Madridban is megforduló Gonzalo Higuaínra.Ahogy arról már beszámoltunk, a Liverpool sajtóhírek szerint lecsapna a korábban a Real Madridban is megforduló Gonzalo Higuaínra.

Egyes források 31 millió eurós összegről cikkeznek, most azonban új fordulatot vett a történet, és egy liverpooli játékos is belekeveredett a több angol lap által is sejtett transzferbe.

A legfrissebb pletykák szerint a télen Higuaín mellett Lucas Leiva is csapatot válthat, és így „csak" 28 milliót fizetnének az argentinért, akiért a pénz mellé „hozzácsapnák” a brazilt is.

A számokat tekintve nem állnának messze a valóságtól az angolok, az Napoli-csatár piaci értéke a transfermarkt.de szerint 40 millió euró körül mozog, Lucas pedig papíron 14 milliót ér, így összességében ezzel az üzlettel jól járhat mindkét csapat. Az már más kérdés, hogy a Napoli valóban szeretné-e a soraiban tudni a brazil középpályást...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik