Liverpool: „Díszsorfal? De Bruyne cipőjét nem köthetnék be!”

Vágólapra másolva!
2020.06.30. 16:46
Mint arról beszámoltunk, Pep Guardiola menedzser elmondása szerint a Manchester City játékosai díszsorfalat állnak majd az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Liverpoolnak a két csapat csütörtöki mérkőzésén. Ám ez nem mindenki szerint olyan jó ötlet...

„Természetesen díszsorfalat állunk a Liverpool játékosainak. Üdvözölni fogjuk őket, amikor az otthonunkba látogatnak. Megérdemlik” – mondta néhány napja Pep Guardiola, a Manchester City mestere.„Természetesen díszsorfalat állunk a Liverpool játékosainak. Üdvözölni fogjuk őket, amikor az otthonunkba látogatnak. Megérdemlik” – mondta néhány napja Pep Guardiola, a Manchester City mestere.

Danny Murphy, a Liverpool korábbi angol válogatott játékosa szerint ez azonban teljesen felesleges.

„Az, hogy csütörtökön díszsorfalat áll a Manchester City a Liverpoolnak, megmutatja, milyen szerények a manchesteri játékosok. Ettől függetlenül ez az egész teljesen komolytalan…” – mondta a talkSPORT-nak Murphy.

Nem mindenki szerint jó ötlet a díszsorfal (Fotó: AFP)
Nem mindenki szerint jó ötlet a díszsorfal (Fotó: AFP)

„Nem tudom, mikor és honnan indult ez a szokás, de az biztos, hogy én nagyon kellemetlenül éreztem volna magam, ha ilyet kellett volna csinálnom. Ha muszáj, muszáj, de attól még nem lesz őszinte ez a gesztus soha. A szurkolóknak nem számít, sőt, a játékosoknak sem igazán, és az égvilágon semmit nem jelent. Kevin De Bruyne valószínűleg a világ legjobb középpályása, aki ott fog állni és tapsikolni olyan játékosoknak, akik a cipőjét nem köthetnék be…” – fakadt ki a Liverpool mezét közel 249 tétmeccsen felhúzó korábbi középpályás.

Murphy véleménye ellenére úgy tűnik azonban, láthatjuk majd a díszsorfalat, mikor csütörtökön a Manchester City a Liverpoolt fogadja a bajnokságban.

JÚLIUS 2., CSÜTÖRTÖK
ANGOL PREMIER LEAGUE
32. FORDULÓ

21.15: Manchester City–Liverpool (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik