Liverpool: Balotellit török klubnak ajánlotta fel az ügynöke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.16. 21:16
null
Mario Balotelli Olaszországban is csak kereste önmagát (Fotó: AFP)
Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Besiktasnak szeretné eladni a Liverpoolból elvágyódó ügyfelét.

Balotelli jelenleg a Liverpool játékosa, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a nyáron klubot vált. Számos pletyka látott már napvilágot arról, hol folytatja az olasz csatár a pályafutását, a legvalószínűbbnek most a török kaland tűnik.

„Felajánlottam Mariót a Besiktasnak, most a klub válaszára várok – nyilatkozta a Zlatan Ibrahimovicot és Paul Pogbát is képviselő ügynök. – Szinte biztos vagyok benne, hogy összejön az üzlet, mivel a klub elnöke már biztosított róla korábban, hogy mindent megtenne Mario szerződtetéséért.”

A 25 éves játékos 2014-ben igazolt át Angliába, a 2015–2016-os idényt azonban kölcsönben az AC Milannál töltötte, ahol szíve szerint maradna a továbbiakban is. Balotelli a mögöttünk hagyott idényben húsz bajnokin csak egyszer volt eredményes, és ugyanennyi gólpasszt jegyzett.

Az utóbbi években nem túl jó formában játszó futballistáért egyébként bőven akadnak érdeklődők, a törökök mellett a Lazio és a kínai Csiangszu Szuning megkereséséről is hallani lehetett már.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik