Liverpool: A világ egyik legnagyobb klubjához csatlakoztam – Van Dijk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.27. 19:54
Mint megírtuk, a Liverpool labdarúgócsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy megegyezett a Southamptonnal Virgil van Dijk megvételéről. A holland védő hivatalos Twitter-profilján írt arról, hogy érzi magát a klubváltása után, valamint elköszönt előző csapatától is.



„Elégedett vagyok, és megtisztelve érzem magam, hogy a Liverpool játékosa lehetek. Nagy nap ez nekem és a családomnak is, hiszen a világ egyik legnagyobb klubjához csatlakoztam. Alig várom, hogy első alkalommal felhúzhassam magamra a híres vörös mezt a Kop előtt. Mindent megteszek azért, hogy ezt a nagyszerű klubot valami különleges eléréséhez segítsem az elkövetkezendő években.”

„Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, és köszönetet mondani Les Reednek, a Southampton vezetőségének, menedzserének, játékosainak, szurkolóinak, és mindenkinek a csapatnál. Mindig is hálás leszek a klubnak, hogy megadta nekem a lehetőséget a Premier League-ben való szerepléshez, és az elmúlt hónapok nehézségei ellenére azt kell hogy mondjam, élveztem az itt eltöltött időt, életre szóló barátságokat kötöttem. Köszönet mindenért!”

„Köszönöm a támogató üzeneteket, alig várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal, és belevágjak az új kalandba. #YNWA”



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik