Liverpool: a Chelsea szélsője érkezhet kölcsönbe - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 18:11
Angol sajtóhírek szerint Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere szeretné kölcsönvenni a Chelsea mellőzött szélsőjét, Victor Mosest.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Chelsea hivatalosan is megegyezett az orosz Anzsi Mahacskalával Willian átigazolásáról, így egy játékos vélhetően még elhagyhatja a londoni klubot a nyáron.Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Chelsea hivatalosan is megegyezett az orosz Anzsi Mahacskalával Willian átigazolásáról, így egy játékos vélhetően még elhagyhatja a londoni klubot a nyáron.

Több angol oldal egybehangzó véleménye szerint a legvalószínűbb Victor Moses távozása lehet, azonban a „kékek” nem akarnak végleg megválni az angol állampolgársággal is rendelkező nigériaitól, ezért a középpályást vélhetően csak kölcsönbe engednék el.

Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere a hírek szerint már be is jelentkezett Mosesért, és hajlandó lenne a játékos heti 55 ezer fontos (közel 20 millió forintos) heti fizetését is állni.

Moses a 2012–2013-as idényben 24 mérkőzésen lépett pályára az angol élvonalban, azonban a 2013–2014-es szezonban még egyetlen percet sem játszott a Chelsea-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik