Liverpool: A Chelsea-nél nem bíztak bennem - Sturridge

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.01. 10:00
Daniel Sturridge, a Liverpool labdarúgócsapatának kirobbanó formában lévő angol válogatott támadója a Daily Mirrornak elmondta, Brendan Rodgers menedzser személye miatt döntött úgy, hogy 2013 telén a „vörösökhöz” igazol.

A 24 esztendős csatár 2009 júliusában szerződött a Chelsea-hez, amely 2011 januárjában kölcsönadta a Boltonnak. A Wanderersnél eltöltött négy hónapot követően a futballista visszatért Londonba, majd idén januárban 15 millió euróért átigazolta a Liverpool. Sturridge pedig nem bánta meg a döntését.

„Rodgers tudja, hogy mire van szükségem. Bizalomra, arra, hogy középcsatárként játsszak, mert a Chelsea-nél nem kaptam erre lehetőséget. Nagyszerű, hogy része lehetek a filozófiájának, a legjobbat hozza ki a játékosokból” – mondta Sturridge, aki ebben a naptári évben eddig 18-szor volt eredményes, míg a 2013–2014-es szezonban kilenc bajnokit követően nyolc gólnál és két gólpassznál jár.

„Amikor elmentem a Boltonhoz, bizonyítani tudtam a képességeimet, mert középcsatárként szerepeltem, ellentétben a Chelsea-nél” – ismételte önmagát az angol válogatott támadó, akit Rodgers már a Swansea menedzsereként is szeretett volna kölcsönvenni, így tudta, hogy az északír szakember számít a játékára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik